MIT campus

More
14 years 9 months ago #861 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- M?ködési engedélyhez könnyen lehet, hogy elég lesz... És nem lesz rövid sem. Utójelentkezést meglátjuk.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #862 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Akkor majd én is meglátom, ha így nem sért meg. Hívj aminek szeretnél, de én nem akarok a tömegbe úgy beállni, hogy aztán mondjuk félévkor már azt fontolgassam, hogy kilépek, vagy csak a kreditért csináljam meg. Inkább átrágom, de nem most." erre a lányok, akiket inkább a kalandvágy vezérelhetett és a filmekr?l való ábrándozás, nameg az a kis borzongás, kicsit elgondolkodnak a dolgon, de nem ingatja meg ?ket túlságosan. Nyilván nem is ez volt a célja, ugyanis ha le akarja ?ket beszélni sikerülhetett volna neki, egy kiadós vita után. Miután jól elrontotta mindenki szórakozását. Ezért is hagyja inkább a dolgot annyiban. Nameg azért, mert ahogy látod, egy kevés töltet már van benne és inkább a tiszta fej. [Tpikus magyar verbuválás: itad le, aláírta, viheted. Ebbe nem akar beleesni.]

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #863 by TheElf
- Rendben. A többi papírokat az adatokkal persze te is átnézheted, azok az érdekesebbek.

- Lányok, persze ti is átnézhetitek ?ket, szerintem sok érdekes összefüggés van az adatokban, nomeg érdekes történetek nyomai, kíváncsi vagyok a véleményetekre róluk.

More
14 years 9 months ago #928 by Nyarlathotep
-"Oké, akkor majd szóljatok, ha befejeztétek. Asztrálsíkon megtaláltok." mondja Lexi és belevegyül a tömegbe. Valószín?leg itt lett elege az agresszív toborzási politikából. Magyarul a munkából. Egy perc múlva már az est fénypontjával egy pillanatban áramköri vezet?sávszer? mintákkal borított elf leányzóval látod beszélni. A minták gyorsan furcsa organikus vonalakká folynak a ruháján.
-"Itt? Most?" kérdeznek vissza, hisz ez egy kurzus és ez így hirtelen úgy jött ki, mintha egy buli kell?s közepén el?vetted volna a matek házit, hogy kinek van kedve gyorsan kiszámolni.

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #929 by TheElf
Elmosolyodok

- Nem komoly nyomozásra gondoltam, de ha már ismerkedünk, dumálunk és érdekesek a közös témák, akkor elhoztam mindent amit a rémtörténetr?l tudunk ami mindenkit foglalkoztat. Sok dologról [i:1pw4su5h]jó móka kitalálni[/i:1pw4su5h] mi történt, a nyomozás így nem csak kurzus, szakma, hanem hobbi, közös játék és szórakozás is. Persze, ha van valami jobb program, jobb téma az más. De kicsit furcsa lenne egy beszélget?s, mások megismerésére remek buliban megpróbálni Azumival félrehúzódni egész estére táncolni.

More
14 years 9 months ago #930 by Nyarlathotep
Alighogy elmondod ezt, Lexi a válladra teszi a kezét és elhúz.
-"Bocs, lányok, de ismertek. Megrögzött ünneprontó vagyok. Öt perc." tudja le a kötelez? tiszteletkört. "Figyelj csak! Mi volna, ha Amyvel beszélek és egy kis egyztetés után, valahogy berántjuk azokat akiket toborozni próbálsz egy UV hosztra? Megoldható, de így meglátjuk, hogy csak szórakoznak, vagy tényleg használhatók is valamire. Külön kellene szedni a kurzustöltelékeket azoktól akik tényleg akarnak valamit tenni is. Oké, a jó átlag és az érdekl?dés az jól fog jönni, de ez a két ügy már alapból olyan hogy ha nem úgy állsz hozzá, akkor NAGYON rosszul is elsülhet. Ezt valahogy meg kellene oldani. A placebóhatást is úgy küszöbölik ki, hogy a kísérleti alany a tudta nélkül kap valamit. Ha tényleg ki akarják küszöbölni. Ha csak szignifikáns fölény kell akkor közlöd, hogy tényleg egy kísérlet és közlöd az elvárásokat is. Érted mire célzok."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.249 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.